Yukki.NET  
Alt 29 Kasım 2016, 21:30   #1
Administrator
 gizlisasaeng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üye No : 2
Üyelik tarihi: 03 Şubat 2015
Yaş :
Nerden :
Konular :
Mesajlar : 28.220
Aldığı Beğeni : 1
Ettiği Beğeni : 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
Standart GP Basic (GP베이직)

GP Basic (GP베이직)

GP Basic (GP베이직)




Adı: Zion / 자이언
Doğum Tarihi: 06.04.1996
Boy: 164 cm
Kilo: 44 kg



Adı: Leah / 레아
Doğum Tarihi: 25.06.1996
Boy: 161 cm
Kilo: 42 kg



Adı: Trinity / 트리니티
Doğum Tarihi: 09.09.1996
Boy: 163 cm
Kilo: 45 kg



Adı: 에밋 / Amet
Doğum Tarihi: 14.09.1996
Boy: 160 cm
Kilo: 45 kg



Adı: 무이 / Mui
Doğum Tarihi: 25.12.1996




Adı: 제이니 / Janey
Doğum Tarihi: 14.12.1998
Boy: 147 cm
Kilo: 34 kg


Eski Üye



Adı: Hannah (Hyena) / 헤나
Doğum Tarihi: 30.03.1996
Boy: 160 cm
Kilo: 38 kg


Albüm / Discography

Game [12.09.2010]
"I'll Be There" (12.11.2010) - Single
"Jelly Pop" (14.07.2011) - Single
"V" (22.11.2011) - Single
"Edge Ta" (13.02.2012) - Single
GP Basic – Pika-Burnjuck (2014.02.06) - Single



gizlisasaeng isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Bookmarks

« Baby Vox Re.V | - »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil
Forum Bilgilendirme Linkler
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. link ekle
escort bayan bursa sınırsız escort bursa sınırsız escort elazığ escort diyarbakır escort afyon escort amasya escort kırklareli escort kıbrıs escort mardin escort bingöl escort balıkesir escort bolu escort aydın escort

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119